Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNI KONKURS ZA RASPODJELU SREDSTAVA IZ FONDA AGENCIJE ZA POMOĆ KOMERCIJALNIM RADIO EMITERIMA: Rok za prijavu 18.novembar 2015. godine


Savjet Agencije za elektronske medije usvojio je Odluku o raspisivanju drugog javnog konkursa za raspodjelu sredstava iz Fonda Agencije za pomoć komercijalnim radio emiterima, kao i Odluku o kriterijumima i metodologiji bodovanja prijava.

Ovim konkursom izvršiće se raspodjela sredstva iz Fonda prikupljenih u periodu od 1. juna do 31.oktobra 2015. godine, u iznosu od 130.000 eura.

"Komercijalni radio emiteri će moći da konkurišu za dodjelu: godišnjih grantova za podsticanje učešća sopstvene produkcije u ukupnoj programskoj strukturi, za koje će biti izdvojeno 75.000 eurai programskih grantova za povećanje obima, strukture i raznovrsnosti ponude sadržaja posvećenih tematskim oblastima od javnog interesa, za koje će biti izdvojeno 55.000 eura", naveo je predsjednik Savjeta Agencije za elektronske medije Ranko Vujović.

Prijave na konkurs se mogu dostaviti do 18.novembra 2015. godine neposredno predajom na arhivi ili poštom na adresu Agencije.

Tekst javnog konkursa sa metodologijom bodovanja možete preuzeti ovdje.

Izvor: Vebsajt CdM, 04.11.2015.