Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 5. septembra 2016. godine nastavak śednica četvrtog i petog vanrednog zasijedanja, i śednica Odbora za ekonomiju, finansije i budžet - Razmatranje Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o konverziji kredita u švajcarskim francima CHF u eure EUR i izvještaja Anketnog odbora o Duvanskom kombinatu


Nastavak śednica četvrtog i petog vanrednog zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2016. godini biće održan 05. septembra 2016, godine, sa početkom u 11:00 časova, u Plenarnoj sali.

Śednica četvrtog vanrednog zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2016. godini - Dnevni red:

- Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o konverziji kredita u švajcarskim francima CHF u eure EUR.

Śednica petog vanrednog zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2016. godini biće nastavljena nakon završetka śednice četvrtog vanrednog zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2016. godini.

Dnevni red:

- Predlog izvještaja Anketnog odbora za prikupljanje informacija i činjenica o postupanju nadležnih državnih organa u zaštiti imovine i javnog interesa prilikom prodaje imovine Duvanskog kombinata Podgorica AD u stečaju.

158. śednica Odbora za ekonomiju, finansije i budžet biće održana 05. septembra 2016. godine, sa početkom u 10:00 časova, u Plavoj sali.

Dnevni red:

1. Nacrt budžeta Državne revizorske institucije za 2017. godinu;

2. Zahtjev za saglasnost za izbor međunarodno priznatog nezavisnog spoljnjeg revizora finansijskih izvještaja Centralne banke Crne Gore za 2016. godinu i

3. Razmatranje amandmana (dva) na Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o konverziji kredita u švajcarskim francima CHF u eure EUR, koje su podnijeli poslanici: Zoran Jelić, Rešid Adrović, Maida Bešlić, Veljko Zarubica i Radovan Obradović

Izvor: Vebsajt Skupštine Crne Gore, 04.09.2016.