Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: Nastavljena peta śednica prvog redovnog zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2015. godini


Sedmog dana pete śednice prvog redovnog zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2015. godini, 04. juna, poslanici su završili raspravu o: Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o akreditaciji, Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o mirnom rješavanju radnih sporova, Predlogu zakona o potvrđivanju Memoranduma o razumijevanju o institucionalnom okviru Inicijative za pripremljenost i prevenciju katastrofa u Jugoistočnoj Evropi, Predlogu zakona o potvrđivanju Protokola o privilegijama i imunitetima Centra za sprovođenje zakona u Jugoistočnoj Evropi, Predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Turske o uzajamnoj pomoći u carinskim pitanjima i Predlogu zakona o potvrđivanju Atinske konvencije o prevozu putnika i njihovog prtljaga morem, usvojene 1974. godine i Protokola iz 2002. godine uz Atinsku konvenciju o prevozu putnika i njihovog prtljaga morem, usvojene 1974. godine.

Peta śednica prvog redovnog zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2015. godini, biće nastavljena u utorak 9. juna 2015. godine.

Izvor: Press služba Skupštine Crne Gore, 04.06.2015.