Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

U PRIPREMI NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PENZIJSKOM I INVALIDSKOM OSIGURANJU

05.04.2018.


Na osnovu člana 7 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo rada i socijalnog staranja upućuje javni poziv organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima (zainteresovana javnost) da se uključe u postupak pripreme Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju i dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu rada i socijalnog staranja na adresu: Podgorica, Rimski trg br. 46, ili na e-mail: darka.dzabasan@mrs.gov.me.

Lice zaduženo za koordinaciju konsultacija je Darka Džabasan, telefon 020/482-457.

Konsultacije zainteresovane javnosti o pripremi Nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o penzijskom I invalidskom osiguranju trajaće 20 dana od dana objavljivanja ovog poziva.

Ministarstvo rada i socijalnog staranja će prispjele inicijative, predloge, sugestije i komentare razmotriti i uzeti u obzir prilikom sačinjavanja Nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo rada i socijalnog staranja, 02.04.2018.


Naslov: Redakcija