Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O PRIJEDLOGU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O MANJINSKIM PRAVIMA I SLOBODAMA 5. APRILA 2016. GODINE


Ministarstvo za ljudska i manjinska prava pokrenulo je Javnu raspravu o tekstu Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o manjinskim pravima i slobodama. U skladu sa Programom javne rasprave u opštini Ulcinj će 5. aprila 2016. biti održana treća, od četiri planirane rasprave. Poslednja će se održati u Podgorici, 7. aprila, prema planiranom Programu javne rasprave.

Javna rasprava održaće se u sali Skupštine Ulcinj, sa početkom u 12:00h.

Ministarstvo poziva sve zainteresovane subjekte da se uključe u Javnu raspravu o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o manjinskim pravima i slobodama.

Komentari, predlozi i sugestije na tekst Prijedloga navedenog zakona, mogu se dostaviti Ministarstvu za ljudska i manjinska prava na adresu: Podgorica, Rimski trg 46, fax: 020/234-198, ili na e-mail adresu: gano.djokic@mmp.gov.me.

Javna rasprava o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o manjinskim pravima i slobodama će trajati do 1. maja 2016. godine.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, 04.04.2016.