Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

ODRŽANA SJEDNICA NACIONALNOG OT ZA PRAĆENJE SPROVOĐENJA STRATEGIJE ZA PREVENCIJU I SUZBIJANJE TERORIZMA, PRANJA NOVCA I FINANSIRANJA TERORIZMA

05.02.2018.


Sjednica Nacionalnog međuresorskog operativnog tima za praćenje sprovođenja strategije za prevenciju i suzbijanje terorizma, pranje novca i finansiranje terorizma 2015 – 2018., i Akcionog plana 2017. – 2018., održana je 02. februara 2018. godine.

Sjednicom je predsjedavao rukovodilac Operativnog tima i sekretar Vijeća za nacionalnu bezbjednost dr Veselin Veljović, a sjednici su prisustvovali članovi Operativnog tima iz: Ministarstva pravde, Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije, Ministarstva odbrane i Generalštaba, Agencije za nacionalnu bezbjednost, Uprave za sprječavanje pranja novca i finansiranje terorizma, Poreske uprave, Uprave carina, Ministarstva vanjskih poslova.

Na sjednici su usvojeni: zapisnik sa prethodne sjednice Operativnog tima, i prijedlozi XIII šestomjesečnog izvještaja Vladi Crne Gore, i III i IV kvartalnog izvještaja Birou za operativnu koordinaciju aktivnosti organa obavještajno bezbjednosnog sektora o sprovođenju Strategije za prevenciju i suzbijanje terorizma, pranja novca i finansiranja terorizma 2015 – 2018., i Akcionog plana 2017. - 2018.

U daljem toku sjednice su razmatrane aktivnosti u odnosu na pripremu i izradu Strategije za prevenciju i suzbijanje terorizma, pranja novca i finansiranja terorizma, za period 2019 - 2022.


IZVOR: Vebsajt Vlade, 02.02.2018.


Naslov: Redakcija