Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ODLUKA O IZBORU PREDSTAVNIKA NVO U RADNOJ GRUPI ZA IZRADU PREDLOGA ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SLOBODNOM PRISTUPU INFORMACIJAMA


U skladu sa članom 14 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija ("Sl. list CG", br. 07/2012) i javnim pozivom od 18.01.2016. godine upućenog nevladinim organizacijama u cilju predlaganja kandidata za učešće u Radnoj grupi za izradu Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o slobodnom pristupu informacijama, Ministarstvo kulture donosi Odluku o izboru predstavnika nevladinih organizacija u Radnoj grupi za izradu Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o slobodnom pristupu informacijama.

Za predstavnika nevladinih organizacija u Radnoj grupi za izradu Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o slobodnom pristupu informacijama izabran je Vuk Janković iz nevladine organizacije "Mreža za afirmaciju nevladinog sektora".

Izvor: Vebsajt Ministarstvo kulture, 04.02.2016.