Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O NACIONALNOM BRENDU


Na osnovu člana 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo ekonomije daje na javnu raspravu Nacrt zakona o nacionalnom brendu i upućuje javni poziv građanima, naučnim i stručnim institucijama, državnim organima, Glavnom gradu, Prijestonici, opštinama, strukovnim udruženjima, političkim strankama, sindikatima, vjerskim zajednicama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona o nacionalnom brendu.

Javna rasprava će trajati 40 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Zainteresovani subjekti svoje komentare, primjedbe i sugestije na Nacrt zakona o nacionalnom brendu mogu dostaviti Ministarstvu ekonomije u pisanoj formi na adresu: Rimski trg, broj 46,
81000 Podgorica ili na e-mail: marija.cvorovic@mek.gov.me tokom cijelog trajanja javne rasprave.

Ministarstvo ekonomije će razmotriti sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

U prilogu možete preuzeti Program javne rasprave i Nacrt zakona o nacionalnom brendu sa obrazloženjem.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo ekonomije, 31.12.2015.