Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

POZIV ZA JAVNU RASPRAVU O NACRTU STRATEGIJE REFORME JAVNE UPRAVE 2016-2020. GODINE


Na osnovu čl. 6 i 11 stav 1 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona (“Službeni list CG”, br. 12/12), Ministarstvo unutrašnjih poslova daje na javnu raspravu

NACRT STRATEGIJE REFORME JAVNE UPRAVE 2016-2020. GODINE

i upućuje

JAVNI POZIV

Građanima, naučnim i stručnim institucijama, državnim organima, Glavnom gradu, Prijestonici, opštinama, strukovnim udruženjima, političkim strankama, sindikatima, vjerskim zajednicama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama

Da se

Uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta strategije.

Nacrt Strategije reforme javne uprave 2016-2020. godine možete preuzeti ovdje

PROGRAM JAVNE RASPRAVE O

NACRTU STRATEGIJE REFORME JAVNE UPRAVE 2016-2020. GODINE

I. Javnu raspravu o Nacrtu strategije reforme javne uprave 2016-2020. godine će sprovesti Ministarstvo unutrašnjih poslova.

II. Rasprava o tekstu Nacrta strategije počinje objavljivanjem teksta Nacrta strategije i Programa javne rasprave u dnevnom listu “Pobjeda”, na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova i portalu e- uprave.

III. Javna rasprava o Nacrtu strategije će se sprovesti održavanjem okruglog stola u Podgorici, dana 21.9.

IV. Predlozi, sugestije i komentari na Nacrt strategije mogu se dostaviti Ministarstvu unutrašnjih poslova, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, br. 22 Podgorica ili na fax 020/225-518, kao i na e-mail : ivan.sikmanovic@mup.gov.me

V. Javna rasprava o Nacrtu strategije trajaće 60 dana od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova i portalu e- uprave.

VI. Radna grupa za pripremu Predloga strategije će razmotriti predloge, sugestije i komentare učesnika javne rasprave, nakon čega će sačiniti i na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova i portalu e-uprave, u roku od 10 dana od dana završetka javne rasprave, objaviti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Izvor: Vebsajt Ministarstva unutrašnjih poslova, 03.08.2015.