Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 2. decembra 2015. godine održana śednica Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje - Razmotren i podržan Prijedlog zakona o budžetu Crne Gore za 2016. godinu, u dijelu koji se odnosi na potrošačke jedinice: Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja


53. śednica Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje

Odbor za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje, na śednici održanoj 2. decembra 2015. godine, razmotrio je i podržao Prijedlog zakona o budžetu Crne Gore za 2016. godinu, u dijelu koji se odnosi na potrošačke jedinice: Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Uvodne napomene o Prijedlogu zakona dao je Nikola Vukićević, generalni direktor Direktorata za budžet u Ministarstvu finansija, sa osvrtom na osnovna opredjeljenja za utvrđivanje budžetske politike za narednu godinu. Predstavnici resornih ministarstava su iskazali uvažavanje realnosti koja je uslovila prijedloženi obim budžeta, kao i očekivanja da će se projektovani programski budžeti ovih ministarstava realizovati u datom okviru.

U raspravi je preovladalo stanovište da je prijedloženim zakonom, u mjeri mogućeg, pravilno strukturiran budžet kada je u pitanju odnos rashoda i investicionih ulaganja.

Izvor: Press služba Skupštine Crne Gore, 02.12.2015.