Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNI POZIV ZA INVESTICIJE U MASLINARSTVU: Rok za dostavljanje zahtjeva za proljećnu sadnju 1. jul 2016. godine


Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavljuje I Javni poziv za dodjelu podrške za podizanje novih, revitalizaciju postojećih maslinjaka, nabavku mehanizacije i opreme, upravljanje biljnim otpadom, podizanje podzida kao i privođenje neobradivog zemljišta poljoprivredi za sadnju maslina.

Poziv se objavljuje u okviru Agrobudžeta za 2016. godinu i budžetske linije 2.1.5 Podrška razvoju maslinarstva. Ovim Javnim pozivom uređuju se uslovi, kriterijumi i način prijavljivanja za korišćenje podsticajnih sredstava.

Zahtjev za podršku i potrebna dokumenta dostaviti isključivo preporučenom poštom na adresu:

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Rimski trg 46,
81000 Podgorica, sa naznakom: "Prijava po Javnom za dodjelu podrške za podizanje novih, revitalizaciju postojećih maslinjaka, nabavku mehanizacije i opreme, upravljanje biljnim otpadom, podizanje podzida kao i privođenje neobradivog zemljišta poljoprivredi za sadnju maslina".

Rok za dostavljanje zahtjeva za proljećnu sadnju je 1. jul 2016. godine.

Informacije u vezi sa Javnim pozivom mogu se dobiti putem telefona: 020/482-383.

Ovdje možete preuzeti:

Javni poziv za dodjelu podrške za podizanje novih, revitalizaciju postojećih maslinjaka, nabavku mehanizacije i opreme, upravljanje biljnim otpadom, podizanje podzida kao i privođenje neobradivog zemljišta poljoprivredi za sadnju maslina.  

obrazac 1.

obrazac 2.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, 02.03.2016.