Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O DRŽAVNIM SLUŽBENICIMA I NAMJEŠTENICIMA: Lista kandidata nevladinih organizacija koji su predloženi za člana Radne grupe za izradu ovog propisa


Na osnovu člana 13 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija ("Sl. list CG", br. 7/2012), Ministarstvo unutrašnjih poslova objavljuje listu kandidata nevladinih organizacija koji su predloženi za člana radne grupe za izradu Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i namještenicima, sa nazivima nevladinih organizacija koje su ih predložile.

Na osnovu javnog poziva koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo 20.07.2015. godine, za predlaganje predstavnika NVO za člana radne grupe za izradu Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i namještenicima, predložen je kandidat:

1. Milena Milošević, NVO "Institut alternativa".

Navedeni predlog za Milenu Milošević dostavljen je blagovremeno i uz svu potrebnu dokumentaciju, uvidom u koju je utvrđeno da su ispunjeni svi propisani uslovi za prihvatanje kandidature.

Ministar unutrašnjih poslova će odlukom o obrazovanju radne grupe izabrati za članstvo u radnoj grupi kandidata za kojeg je dostavljeno najviše blagovremenih, potpunih i osnovanih predloga nevladinih organizacija, navodi se u saopštenju MUP-a.

Izvor: Vebsajt MUP, 31.08.2015.