Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O AUDIOVIZUELNIM MEDIJSKIM USLUGAMA: Rasprava će trajati do 4. avgusta 2019. godine

01.07.2019.


Na osnovu člana 15 stav 1 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo kulture objavljuje javni poziv za sprovođenje javne rasprave o Nacrtu zakona o audiovizuelnim medijskim uslugama na način da sva zainteresovana pravna i fizička lica, odnosno organi, organizacije i udruženja dostave svoje primjedbe, predloge i sugestije u pisanoj formi na adresu: Ministarstvo kulture, Njegoševa bb, Cetinje ili u elektronskom obliku na e-mail adresu: marija.baykal@mku.gov.me.

Javna rasprava o Nacrtu zakona trajaće 40 dana od dana objavljivanja ovog poziva na internet stranici ovog Ministarstva i portalu e-uprave.

Mjesto i vrijeme održavanja okruglog stola će biti objavljeni blagovremeno.

Primjedbe, predlozi i sugestije se dostavljaju na obrascu.

Ministarstvo kulture će nakon završetka javne rasprave sve prispjele primjedbe, predloge i sugestije evidentirati, razmotriti i uzeti u obzir prilikom pripreme konačnog teksta Predloga zakona o audiovizuelnim medijskim uslugama i o tome sačiniti odgovarajući izvještaj i isti objaviti na internet stranici ovog Ministarstva i portalu e-uprave.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo kulture, 25.06.2019.


Naslov: Redakcija