Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CRNE GORE DOMAĆIN SASTANKA GENERALNIH SEKRETARA PARLAMENATA U REGIONU


Skupština Crne Gore i njen generalni sekretar Siniša Stanković biće u srijedu i četvrtak, 1. i 2. juna 2016. godine, domaćin sastanka generalnih sekretara parlamenata u regionu.

Sastanak "Strateško i godišnje planiranje u parlamentima – izazovi i rezultati" otvoriće, u srijedu 1. juna 2016. u 14.00 sati, potpredśednik Skupštine Crne Gore Suljo Mustafić i zamjenik šefa Misije OEBS-a u Crnoj Gori Den Redford.

Tokom dva dana sastanka učesnici će razmijeniti mišljenja o izazovima i šansama planiranja u parlamentima, važnosti komunikacije u strateškom pristupu parlamentarnog razvoja, planiranju u oblasti razvoja ljudskih resursa i ICT planiranju. Predviđen je i obilazak zgrade Skupštine Crne Gore.

Sastanak "Strateško i godišnje planiranje u parlamentima – izazovi i rezultati" biće otvoren za medijsko praćenje u uvodnom dijelu, u srijedu 1. juna, od 14.00 do 14.15 časova, u Plavoj sali Skupštine Crne Gore.

Izvor: Press služba Skupštine, 31.05.2016.