Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O REPROGRAMU PORESKOG POTRAŽIVANJA: Od reprograma prihodovano 20,39 miliona eura. PU donijela 649 ukidajućih rješenja za obveznike koji nijesu izmirili jednokratnu uplatu u zakonskom roku

Državni budžet je kroz reprogram poreskog duga do 27. novembra 2017. godine prihodovao ukupno 20,39 miliona EUR, saopšteno je iz Poreske uprave (PU).

Više

PREDLOG ZAKONA O TRŽIŠTU KAPITALA: Predlog zakona uvodi značajne izmjene na tržištu kapitala među kojima su sveobuhvatnija definicija finansijskog instrumenta i uvođenje novih mjesta trgovanja kroz kreiranje novih platformi za trgovanje

Rješenja koja donosi Predlog zakona o tržištu kapitala, koji se nalazi u skupštinskoj proceduri, su usmjerena na stvaranje integrisanog finansijskog tržišta, na kome su investitori efektivno zaštićeni, navodi se u obrazloženju zakona.

Više

JAVNI POZIV NVO-IMA ZA ČLANA RADNE GRUPE ZA POGLAVLJE 12 – BEZBJEDNOST HRANE, VETERINARSTVO I FITOSANITARNI NADZOR

Ministarstvo evropskih poslova poziva nevladine organizacije koje se bave temama iz oblasti bezbjednosti hrane, veterinarstva i fitosanitarnog nadzora da dostave predlog za izbor tri predstavnika/ce u sastav radne grupe za učešće u pripremi pregovora o poglavlju 12 – Bezbjednost hrane, veterinarstvo i fitosanitarni nadzor.

Više

JAVNI POZIV NVO-IMA ZA ČLANA RADNE GRUPE ZA POGLAVLJE 11 – POLJOPRIVREDA I RURALNI RAZVOJ

Ministarstvo evropskih poslova poziva nevladine organizacije koje se bave temama iz oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja da dostave predlog za izbor tri predstavnika/ce u sastav radne grupe za učešće u pripremi pregovora o poglavlju 11 – Poljoprivreda i ruralni razvoj.

Više

MINISTARSTVO FINANSIJA: Unija poslodavaca da preispita tvrdnju da preduzeća, pored poreza, doprinosa, akciza, prireza plaćaju i 1.635 parafiskaliteta, odnosno naknada i taksi, jer su jednu računali više puta

Iz Ministarstva finansija poručili su Uniji poslodavaca da preispita tvrdnju da preduzeća, pored poreza, doprinosa, akciza, prireza plaćaju i 1.635 parafiskaliteta, odnosno naknada i taksi, jer su jednu računali više puta.

Više