Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU PRVOG DVOGODIŠNJEG IZVJEŠTAJA CRNE GORE O KLIMATSKIM PROMJENAMA: Rasprava će trajati do 23. novembra 2015. godine


Ministarstvo održivog razvoja i turizma, u skladu sa Uredbom o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012) pokreće Javnu raspravu o Nacrtu prvog dvogodišnjeg izvještaja Crne Gore o klimatskim promjenama.

Javna rasprava će trajati do 23. novembra 2015. godine.

Javna rasprava se organizuje u formi tribine koja će biti održana u petak 20. novembra 2015. godine u multimedijalnoj sali na prizemlju Ministarstva održivog razvoja i turizma, sa početkom u 11:00 h.

Ministarstvo poziva građane, stručne i naučne institucije, državne organe, strukovna udruženja, nevladine organizacije, medije i druge zainteresovane organizacije i zajednice da se uključe u javnu raspravu i daju svoje prijedloge, primjedbe i sugestije na tekst Nacrta prvog dvogodišnjeg izvještaja Crne Gore o klimatskim promjenama.

Zainteresovani subjekti mogu svoje komentare, mišljenja, primjedbe i sugestije dostaviti u pisanoj ili elektronskoj formi do 23. novembra 2015. godine Ministarstvu održivog razvoja i turizma na sljedeći način: na e-mail adresu javna.rasprava@mrt.gov.me; na portal E-Uprave ili preko arhive Ministarstva na adresu: Ministarstvo održivog razvoja i turizma, IV Proleterske br. 19, 81 000 Podgorica (sa naznakom "Javna rasprava – Nacrta prvog dvogodišnjeg izvještaja Crne Gore o klimatskim promjenama). 

Izvor: Vebsajt Ministarstvo održivog razvoja i turizma, 21.10.2015.